Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

We zijn toegewijd aan het verdedigen van uw privacy. Wij verkopen uw privégegevens (inclusief e-mail, naam of demografie) nooit aan een externe organisatie. Als u ervoor kiest om onze publicatie niet te ontvangen, zullen we u nooit ongewenste e-mails sturen. Als u uw betaling met een bankkaart doet, bent u er 100% zeker van dat uw individuele gegevens veilig zijn. We gebruiken een 256-bits beveiligde beveiligingslaag (SSL) -verbinding tijdens de uitcheckprocedure, met uitzondering van de distributieorganisatie die de transactie verzorgt.

We delen uw verzendadres en telefoonnummer alleen met de rederij. We bewaren uw gegevens in onze gegevensbron om te kunnen audits, klantenregistratie en bankregels.

De gegevens die we van u verzamelen, worden alleen gebruikt om de transactie te verwerken en verzenden. Uw huidige e-mailafhandeling wordt alleen gebruikt om u de transactieverklaring en -bewakingsvariëteit te bieden. Uw ras wordt gebruikt om contact met u op te nemen in geval van een probleem met de tevredenheid of de verdeling van de transactie.
Terug
Copyright © 2018 Adidas Schoenen Sale Nederland Online All Rights Reserved.Powered by www.deturfloods.nl