Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

´╗┐Verzendmethoden

Wij verzenden door EMS, DHL en Fedex.
1. Bevestig uw verzendadres voordat u ervoor betaalt. Geef een geldig e-mailadres op en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor bijgewerkte informatie.
2. Items worden over het algemeen verzonden binnen 1 werkdagen nadat de betaling is geverifieerd (zat. & Sun. en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
Trackingmethoden
Nadat uw bestelling is verzonden, bieden wij u een link waarmee u uw bestelling indien nodig kunt traceren. Controleer uw e-mail voor de link en het trackingnummer.
Opmerking: als u het niet meteen kunt controleren met het trackingnummer, wacht dan geduldig. Enige tijd is vereist door Express Company om te uploaden.
Mislukte of verkeerde levering

Voor klanten die uw pakket niet binnen de bovenstaande totale levertijd ontvangen, dient u rechtstreeks contact op te nemen met het lokale postkantoor met uw ID-kaart of ander geldig certificaat en de bestelinformatie-kopie die u kunt afdrukken wanneer u zich aanmeldt op uw geregistreerde account op onze website .
Retourneren en ruilen

Retourbeleid:

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. U kunt uw artikel (en) binnen veertien dagen na ontvangst van de koopwaar retourneren. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten in hun oorspronkelijke staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met alle tags bevestigd.
Retourleveringskosten moeten door u worden geregeld. We betalen uw betaling terug nadat het geretourneerde artikel is ontvangen. De oorspronkelijke verzend- en administratiekosten worden van de terugbetaling afgetrokken.
Bestelling annuleren:

Annulering van een bestelling voordat de bestelling is verzonden, verwerken we alle bestellingen zo snel mogelijk, dus we kunnen niet altijd een bestelling annuleren nadat deze is geplaatst.
Annulering verzoeken nadat de bestelling is verzonden, zullen worden behandeld in overeenstemming met ons retourbeleid.
Terug
Copyright © 2018 Adidas Schoenen Sale Nederland Online All Rights Reserved.Powered by www.deturfloods.nl